Mergi la conţinutul principal

Tâmplărie PVC și AL

Servicii de montaj tâmplărie termoizolantă

Ferestre și uși eficiente energetic

Ferestrele și ușile eficiente energetic sunt acelea care ajută la menținerea temperaturii din interiorul unei locuințe, vara - evitand pătrunderea căldurii din exterior spre interior și iarna – împiedicand pierderea temperaturii generate de incalzire. In același timp, ferestrele eficiente contribuie si la cresterea izolarii acustice a clădirii, reducand zgomotele deranjante din exterior. 

Profilele din PVC sunt fabricate din policlorura de vinil, un material foarte rezistent si neconductor de temperatura. Acest ultim fapt aduce o mare capacitate de izolare termica. In plus, profilele din PVC sunt armate cu otel zincat pentru o statica sporita.

Profilele din aluminiu au o rezistenta mai buna in timp, dar si statica mai buna. In plus, paleta coloristica este foarte vasta, optiune ce ofera un aspect elegant si modern. 

O fereastra de calitate poate fi pusa in valoare doar printr-un montaj corect al acesteia, altfel vor aparea disfunctionalitati majore ale ferestrei ce vor diminua drastic performanta si durata de viata.

Fereastra Real vă ajută cu servicii de montaj tâmplărie termoizolantă la un nivel optim astfel încât să vă bucurați de toate beneficiile oferite de tehnologiile actuale.

Tehnologie de ultimă generație

Ferestre ADF

ADF Exclusiv

ADF Exclusiv

Reprezintă soluția de top, oferind cea mai bună performanță energetică din gama de ferestre ADF și rezistență statică sporită.

ADF Design

ADF Design

Fereastra ADF Design reprezinta solutia cea mai inovatoare in materie de design, toate elementele costructive principale fiind arcuite.

ADF Smart

ADF Smart

Cu adancimea de constructie de 82 mm, etansare cu 3 garnituri si geamul termoizolant cu distantier termic DuraTherm.

ADF Premium

ADF Premium

Reprezintă soluția optimă oferind eleganță, confort termic, protecție fonică, securitate și durabilitate în timp.

ADF Smart Alu

ADF Smart Alu

Placarea la exterior cu profile din aluminiu, vopsite în gama cromatică RAL, conferă îmbunătățirea rezistenței și longevității ferestrei.

Alege ferestrele ADF cu DuraTherm

Distanțierul termic DuraTherm

DuraTherm este distanțierul termic aplicat robotizat, care fixează colile de sticlă, astfel încat ferestrele să fie performante, frumoase și longevive. Această nouă tehnologie permite înlocuirea unui ansamblu de componente folosit la distanțierele clasice cu o componentă unică, realizată dintr-un material compozit cu înalte performanțe de izolare, etanșeizare și rezistență. Acesta ia o formă estetică discretă, ce il recomandă ca fiind invizibil.

distantierul termic DuraTherm
Durabilitate, siguranță și utilizare facilă

Uși ADF

Uși rezidențiale

Uși rezidențiale

ADF îți oferă o multitudine de modele de uși rezidențiale - Uși Exclusiviste, Clasice, Contemporane, Moderne, Sablate.

Uși culisante

Uși culisante

Ușa culisantă cu ridicare MegaCulisanta iți va oferi o perspectivă generoasă asupra exteriorului casei tale, senzația de libertate și siguranță.

Uși osciloculisante

Uși osciloculisante

Oferă acces facil pe terase cu utilizare ergonomică a spațiului din încăpere integrându-se în conceptul arhitectural unitar al casei.

Uși culisante în plan

Uși culisante în plan

Posibilitatea de deschidere a ambelor canaturi face ca aceste culisante să îndeplinească din punct de vedere vizual cele mai înalte cerințe.

Ai o lucrare nouă sau vrei să schimbi tâmplăria veche?
Trimite-ne un mesaj și te vom contacta cât mai curând

Sună la acest număr pentru suport imediat

0724.240.739

Trimite-ne un email pentru serviciile de care ai nevoie

netea_florin@fereastra-real.ro

4 + 6 =
Introdu răspunsul corect la întrebarea de mai sus

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.